VÄSTERÅS

Trädgårdsföretaget som erbjuder en helhetslösning för all yttre skötsel av er trädgård.

Om Dennis T&P

Dennis T&P AB är ett trädgårdsföretag som drivs av Dennis Andersson. Företaget började som en enskild firma år 2009 och år 2017 ombildades företaget till ett aktiebolag. Dennis T&P AB håller på med alla diverse delar inom trädgårdsskötsel såsom t.ex. gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och lövhantering. Vi håller främst till inom Västerås med omnejd. Dennis T&P AB arbetar hos företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar –  många bra referenser finns inom alla dessa områden.

Om du är trött på att din trädgård inte har den standarden som du vill, hör då av dig till Dennis T&P AB. Vi är trädgårdsföretaget som erbjuder en helhetslösning under hela trädgårdssäsongen för din trädgård!

Dennis T&P AB är ett företag som erbjuder olika tjänster inom trädgårdsskötsel, t.ex.

Gräsklippning

Trött på att gräset blir för långt och när du just klippt det, är det dags att klippa gräset återigen? Vi erbjuder gräsklippning, vi har egna maskiner som ingår i timpriset. Till gräsklippningen erbjuder vi även tjänsten trimning, kantklippning, runt kanterna. Vi planerar in gräsklippning 1 gång per vecka, eller vid behov med tanke på hur vädret kan vara. 

Ogräsrensning

Frodas ogräset i rabatterna? Vi planerar in ogräsrensningar i rabatterna med jämna mellanrum. Vi erbjuder också enstaka ogräsrensningar för kunder som endast vill ha hjälp enstaka gånger. Självklart fraktar vi även bort ogräsrenset till återbruket. 

Häckklippning

Står häckens grenar åt alla håll och kanter? Klagar grannar? I så fall tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder fasta priser på häckklippning, då ingår bortforsling, kärra och transport till återbruket med trädgårdsavfallet. 

Lövhantering

Det räcker med att ha enstaka träd eller buskar för att löven vissa säsonger nästan tar över trädgården. Vi tar hand om era löv och transporterar dem till återbruket.

RUT-avdrag

Trädgårdsarbete är en hushållsnära tjänst som ger rätt till rutavdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden upp till 25 000 kronor per år om du är under 65 år. Är du över 65 år ligger gränsen vid 50 000 kronor per år.